Древен  астрологически метод да опознаете себе си още по-добре. Ако

...
Древен  астрологически метод да опознаете себе си още по-добре. Ако
Коментари Харесай

Какво представлява Зодиакалният кръст и как въздейства върху живота ни?

 12392_900
Древен  астрологически способ да опознаете себе си още по-добре. Ако стихиите придават на  индивида устойчиви  качества и характер, то кръстовете дефинират вложените  в него тактики на живота и форми на развиване.

Кардинален кръст
Овен, Рак, Везни, Козирог

Какво е общото у тези видимо полярни  знаци? Първо, появяването на всеки един от тях е обвързвана с значимо орбитална събитие: Овен и Везни – това е  равноденствие (ден = нощ), началото на Рак – лятното слънцестоене (най-дългият ден в северното полукълбо), а началото на Козирог – зимното слънцестоене (най-краткия ден в северното полукълбо).

Второ, точно в същото време, съгласно западния календар, се случва промяна на сезоните. Не е инцидентно, че на тези знаци е  предоставена ролята на пионери, водачи, водещи, а не водени. Липсата на динамичност, придвижване,  за тях е съдбовно.

Неговите представители не се опасяват да поемат отговорност за решенията си или от трудностите по пътя си. Те са самостоятелни, бързи, самостоятелни, импулсивни.
 
За тях е значимо да се усещат „ тук и в този момент “.  

Овен – генератор на хрумвания, основател. Той би трябвало да се освободи от всичко, което го сковава, бави – това е единственият метод да бъде сполучлив.

Рак – основател на придвижването в прочувствената сфера. Представителите на този знак могат да вдъхнат живот във всевъзможен тип активност, да „ възпитат “ у другите нужните черти за сполучливото осъществяване на планове.

Везните  дават отговор за партньорствата. Един от най-справедливите знаци,  има дипломатически гений. Везни сплотяват хората, знаят по какъв начин да изградят вярно диалог и да намерят нужния компромис в делата.

Козирог – водач, който започва  практическото осъществяване на всеки план. Докато другите единствено оглеждат задачата, Козирог незабавно стартира работа, въз основа на своите  гении, активи и запаси. Успяват, в случай че си слагат съответна цел. Те са дисциплинирани и търпеливи.

Фиксиран кръст
Телец, Лъв, Скорпион, Водолей

Представителите на тези знаци са виновни за средния  месец на всеки сезон, влизането на Слънцето в тях е обвързвано с  интервала на подобрението,  разцвета.

По това време хората нормално напълно  свикват  с смяната на естествената околна среда и се усещат по-комфортно, не очаквайки неочаквани разтърсвания. Това е сложило отпечатък върху спецификите на фиксирания  кръст.

Неговите носители са хора твърди, издръжливи, с обилие от вътрешната сила, устойчиви, способни на дълготрайна централизация, с добре развита вътрешен глас.

Те подхващат концепциите на новаторите и въодушевено продължават  започнатата работа, непрекъснато напредвайки към задачата. Консервативни, поредни, опират се само  на личния си опит, грижовни и лоялни. Те елементарно могат да станат майстори в своята специалност.

Телец – знак с  доста самообладание и неизменност. Неговата отличителна линия – непоклатимост. Ето за какво, в който и да е план, Телец играе ролята на човек, който е в положение да поддържа дълготрайно напъните на екипа  и да не понижава темпото.

Лъвът  символизира творчество и огромни качества за  реализиране на креативните проекти. Може да печели известност и почитание в нужните среди, в случай че упорства и насочи своите гении към характерна, добра цел.

Скорпион – знак за непримиримост, която е нужна за ориентиране на  работата в вярната посока. „ Захранва “ се с позитивната настройка, и даже с интимната сила на другите знаци. Скорпион постоянно съумява в случай че успее да почувства и разбере  прочувствените претекстове на другите.

Водолей има способността дълго време да се занимава с  монотонна работа,  старателно да усвоява нова информация във всяка област. Стабилен и пореден. Неговият триумф – развиване в  новаторски области, свързани с бъдещето.

Мутабелен кръст
Близнаци, Дева, Стрелец, Риби

Знаците, у които е  изразен мутабелен кръст, са виновни за последния месец на всеки сезон. В този миг Слънцето се намира сякаш в гранично положение,  разделяйки се с признаците на отминаващото време и подготвяйки се за идното.

Оттук и чувството за неустойчивост, неустановеност, несигурност, очакване на смяна, комбинация от настояще и бъдеще – всичко това витае във въздуха. Общи характерности на тези знаци – еластичност на мозъка, изменчиво въодушевление, добра вътрешен глас. Тези хора са универсални, способни да се приспособяват към всевъзможни условия и външни фактори.

Близнаците  брилянтно се ориентират във всякакви  осведомителни потоци. Те незабавно се приспособяват към всевъзможни условия, метода на връзка на събеседника. Въпреки това, триумфът в делата за Близнаци е обвързван по-скоро с тяхната импровизация и способността да  разкриват своя  интелектуален капацитет.

Дева  добре се оправя с материалните полезности. Неговата мощ е в способността да поправя грешките на другите, да редактира дейностите и да поправя обстановката. Дева знае по какъв начин да направи работата по-ефективна.

Стрелец  постоянно е цялостен с разнообразни хрумвания. Силата му е в безкрайния му капацитет. Умее да транслира към другите  метафизичен хрумвания, високи морални правила, а даже и религиозни канони.

Риби   отговарят  за страстите. Способността им за съзидание  и  богато въображение могат да се трансфорат в  солидна основа за знака. Мечти и мечти са техните работни принадлежности. © 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Астропрогноза за 2 – 8 юли: Луната понижава – подобаващото време за осъществяване на плануваното и довеждане докрай на планове

 

Планетарният декор като цяло е позитивен. В началото на седмицата съединението на Меркурий с възходящия лунен възел предизвиква пътуването и общуването. В средата на седмицата хармоничното комбиниране на Слънцето с…

Цялата публикация

Подробна Астропрогноза за юли 2018 година: Събитията ще са непредвидими заради изключително комплицираната астрологическа обстановка!

 

Събитията през юли ще бъдат непредвидими заради доста комплицираната астрологическа обстановка. Планетите ще въздействат на събитията от нашия живот по разнообразни способи, блокирайки въздействието си взаимно. Освен това ни очакват…

Цялата публикация © 2018     energetika-bg. com All rights reserved!
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР